AVÍS LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002 , del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic ( LSSICE ) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social :

HURTADO DETECTIVES - Juan Hurtado

 

Domicili social :

Carrer Unió , 6 2n - 3a

43001 Tarragona

 

 

Correu electrònic :

info@hurtadodetectives.com

 

telèfon :

639.414.842

 

Dades relatives a l'autorització administrativa prèvia per a l'exercici de l'activitat :Llicència Detectiu Privat nº 2963

 

Codis de conducta als que l'empresa està adherida :

Col.legi Oficial Detectius Privats de Catalunya - Col·legiat 545

 

Titulació acadèmica :

Detectiu Privat

 

Estat de la Unió Europea o de l' àmbit econòmic europeu on va ser concedida aquesta titulació :

Espanya

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris . Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions : L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Joan Hurtado i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals , condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

 

 

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos , substitueixin , completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

Política de privacitat
Juan Hurtado considera de vital importància interessar-se per les preocupacions dels consumidors respecte a la protecció de les seves dades on-line. Amb aquesta finalitat, Juan Hurtado es compromet a protegir la informació personal proporcionada pels visitants del seu lloc web i la informació inclosa a les seves llistes de correu electrònic. Qualsevol informació proporcionada a Juan Hurtado es tractarà amb les màximes precaucions i no s'utilitzarà per a cap altra finalitat que vostè no hagi donat la seva autorització.

 
Revenda o divulgació de dades a tercers: Juan Hurtado no ven, lloga, presta, intercanvia ni a tercers informació personal recopilada al seu web o inclosa a les llistes de correu electrònic. Quan Juan Hurtado contracta tercers que puguin tenir accés a informació confidencial, aquests estan obligats, per un acord de confidencialitat, a assegurar el mateix nivell de seguretat que Juan Hurtado al tractament de les dades personals.

 

Juan Hurtado li ofereix la possibilitat d'accedir a la informació que vostè ens faciliti, així com de corregir-la, modificar-la o eliminar-la si és errònia o incompleta. Per a qualsevol d' aquestes opcions o si teniu cap dubte o pregunta respecte a la informació sobre aquest tema, Juan Hurtado , no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres enviant un missatge a info@hurtadodetectives.com

 

Tot i que la majoria dels usuaris del lloc web de Juan Hurtado indiquen que accepten rebre detalls sobre iniciatives de Juan Hurtado , reconeixem que les persones han de tenir dret a triar. Se li atorgarà el dret a no autoritzar a Juan Hurtado perquè li enviïn informació quan se us demani que introdueixi les seves dades personals en el lloc. Si no fa ús d'aquesta opció , però posteriorment decideix que en el futur no desitja rebre comunicacions de Juan Hurtado, pot notificar segons s'exposa a continuació.

 

Si per qualsevol motiu considera que Juan Hurtado no ha complert amb aquests principis de protecció de dades, us preguem enviant un missatge de correu electrònic a info@hurtadodetectives.com i tractarem per tots els mitjans de revisar i corregir el problema amb la major brevetat.

En utilitzar aquest lloc web, vostè expressa la seva acceptació de les condicions de la nostra política de protecció de dades. Si no accepta aquestes condicions, no divulgui cap tipus d'informació personal per mitjà d'aquest lloc. Juan Hurtado pot modificar, al seu criteri, aquesta política de protecció de dades en qualsevol moment , i les modificacions entraran en vigor en el moment de la publicació en aquest lloc. Vostè és responsable de revisar aquesta política de protecció de dades periòdicament per informar-se dels canvis realitzats.

 
Si voleu fer cap pregunta o té algun dubte pel que fa a la protecció de dades a la xarxa del web de Joan Hurtado, poseu-vos en contacte amb l'administrador de web en info@hurtadodetectives.com

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Hurtado Detectives | Contacte con Hurtado Detectives en el teléfono + 34 639414842 y en el email info@hurtadodetectives.com

E-mail