Creu vostè que pot estar sent vigilat o espiat ?

 

Hurtado Detectives l'ajudarà a esbrinar si aquesta situació és real o no ho és.

 

Aquest servei normalment és sol·licitat per particulars , empresaris , polítics, també per persones que per alguna raó sospiten que poden ser víctimes d'assetjament o maltractament de gènere.

 

La contravigilància té per objecte esbrinar si el nostre client està sent controlat - seguit per alguna persona , i després de posteriors investigacions identificar la mateixa , així com el motiu de la realització del seguiment. Aquest servei el complementem amb un escombrat electrònic ambiental analitzador d'espectre, i un escombrat telefònic mitjançant reflectrómetro , per tal de localitzar possibles microcàmeres , micròfons , intervencions telefòniques, localitzadors GPS, etc.

 

La nostra Agència d'Investigació Privada s'ha trobat casos en què certament així era, detectant- per exemple :

  • Un empresari de la província de Tarragona , en concret de la localitat de Salou , que estava sent investigat per una altra Agència de detectius privats, que havia estat contractada per la competència d'aquest empresari, amb l'objecte d'obtenir informació sobre la seva vida professional , vida social , etc .., que en un futur pogués utilitzar al seu favor.
  • Una persona particular de la localitat de Reus que estava sent investigada per altres detectius privats, es trobava en procés de divorci i custòdia de fills, sent l'objecte del seguiment per aportar proves que acreditessin comportaments inadequats.

 

Si creu que pot trobar-se en aquesta situació , i necessita un informe emès per un detectiu privat habilitat pel Ministeri d'Interior que així ho acrediti , aportant proves que ho corroborin i visat pel Col.legi Oficial de Detectius Privats de Catalunya, poseu-vos en contacte amb Hurtado Detectives, mantindrem una entrevista i li facilitarem un pressupost el més ajustat possible .

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
C/ Higini Anglès, 4 - 43001 Tarragona - 977 27 65 19 - 603 029 109 info@hurtadodetectives.com © Hurtado Detectives Privados | Private Investigators | Detective Agency