FRAU EN BAIXA LABORAL o BAIXA LABORAL FINGIDA

 

La baixa laboral per incapacitat temporal sol ser un dels motius pel qual les empreses de Tarragona i Reus contacten amb Hurtado Detectives, sent una de les investigacions més habituals de les agències de detectius privats a Catalunya.
 
Les empreses que contracten els nostres serveis per investigar qualsevol possible cas de baixa fingida obtenen múltiples beneficis. Desprendre's del deslleial empleat que ha pertorbat el desenvolupament normal de l'activitat empresarial i per tant econòmica, li permet estalviar-se a la seva empresa la indemnització que li hagués hagut de pagar si en lloc d'un acomiadament disciplinari s'hagués tractat d'un acomiadament ordinari.
 
D'altra banda, l'empresa aconsegueix enviar un missatge a la resta de treballadors: davant d'una sospita de frau emprarem tots els mitjans que la llei permet per restablir el desenvolupament normal de l'activitat de l'empresa.
 
Un treballador que fingeix una malaltia o lesió perquè se li concedeixi una incapacitat laboral temporal, es considera una transgressió de la bona fe contractual. Fingir en una baixa mèdica és un abús de confiança per part de l'empleat causant al seu ocupador grans perjudicis, no només econòmics, sinó també trastorns a l'organització de l'empresa.
 
Per aquest motiu, és totalment legítim contractar un detectiu privat per investigar una baixa laboral d'un treballador, per obtenir informació i proves que, si s'escau, acreditin aquest frau laboral comès per part del treballador.
 
La legislació vigent permet la contractació de detectius privats per investigar baixes laborals, respectant l'article 48 de la Llei de Seguretat Privada (Llei 5/2014) que regula els serveis de recerca privada, que especifica al punt núm. 6 que: Els serveis de recerca privada s'executaran amb respecte als principis de raonabilitat, necessitat, idoneïtat i proporcionalitat.
 
Si sospiteu que pogués tenir un treballador en aquesta situació, no ho dubti i consulteu amb una agència de detectius privats de Tarragona, i sapigueu que en el cas que Hurtado Detectius acrediti amb l'Informe que elaborem i les proves videogràfiques que s'adjuntin , aquesta suposada baixa fingida, l'empresa podria denunciar la baixa fraudulenta davant la Seguretat Social, podent produir una suspensió de sou i feina fins a dos mesos, o bé un acomiadament procedent sense indemnització.
 
A Hurtado Detectives us assessorarem de manera personal, analitzant les peculiaritats del cas i oferint-vos una solució a mida.

 

Joel Hurtado

Detectiu Privat, Llicència 5101

 

 
Recerca laboral, baixes fingides, detectiu privat de baixes, investigar baixes, investigar incapacitat laboral transitòria, detectius dolor d'esquena, treballa en un altre lloc, detectiu privat cervicals, investigar depressió, frau seguretat social, baixes simulades, lumbàlgia, treballar de baixa, baixa per depressió.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
C/ Higini Anglès, 4 - 43001 Tarragona - 977 27 65 19 - 603 029 109 info@hurtadodetectives.com © Hurtado Detectives Privados | Private Investigators | Detective Agency