FRAU EN BAIXA LABORAL o BAIXA LABORAL FINGIDA

La baixa laboral per incapacitat temporal sol ser un dels motius pel qual les empreses de Tarragona contacten amb Hurtado Detectius, sent una de les investigacions més habituals de les agències de detectius privats a Tarragona.


Les empreses que contracten els nostres serveis per investigar qualsevol possible cas de baixa fingida, obtenen múltiples beneficis. Desprendre's del deslleial empleat que ha pertorbat el normal desenvolupament de l'activitat econòmica, li permet estalviar-se a la seva empresa la indemnització que hagués hagut de pagar-li si en lloc d'un acomiadament disciplinari s'hagués tractat d'un acomiadament ordinari.


D'altra banda, l'empresa aconsegueix enviar un missatge a la resta dels treballadors: davant una sospita de frau emprarem tots els mitjans que la llei permet per restablir el normal desenvolupament de l'activitat de l'empresa.

Missatge que arriba ràpidament a la resta de treballadors, els qui sabran que l'empresa pren mesures per posar en el seu lloc a aquells treballadors que defrauden, no només a l'empresa, sinó també als seus companys, tenint un gran efecte preventiu i dissuasori.


Si sospita que pogués tenir un treballador en aquesta situació, no ho dubti i consulti amb una agència de detectius privats de Tarragona.


En Hurtado Detectius li assessorarem de manera personal, analitzant les peculiaritats del cas i oferint-li una solució a mesura.

 

Juan Hurtado

Detectiu Privat, Llicència 2963

639 41 48 42

43001  Tarragona
Recerca laboral, baixes fingides, detectiu privat de baixes, investigar baixes, investigar incapacitat laboral transitòria, detectius dolor d'esquena, treballa en un altre lloc, detectiu privat cervicals, investigar depressió, frau seguretat social, baixes simulades, lumbàlgia, treballar de baixa, baixa per depressió.

Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página
C/ Cristòfor Colom, 4 - 43001 Tarragona | 639 41 48 42 - 977 27 65 19 | info@hurtadodetectives.com © Hurtado Detectives Privados | Private Investigators | Detective Agency