Formulari de contacte amb Hurtado Detectives

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

Mitjançant el present formulari pot contactar amb Hurtado Detectius per realitzar la seva consulta, o demanar un pressupost. També pot trucar al 639 41 48 42 ( atenem per WhatsApp )

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

LOPD: Hurtado Detectives li informa que  en enviar el formulari està acceptant la seva política de privacitat. Vostè té el dret a obtenir informació sobre les seves dades i a exercir el seu dret d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com revocar consentiment prestat per al tractament dels mateixos. Per a això haurà d'enviar una sol·licitud escrita mitjançant qualsevol mitjà que permeti acreditar la seva identitat, enviament i recepció. Les sol·licituds hauran d'anar dirigides a info@hurtadodetectives.com, a l'atenció de Juan Hurtado, llicencia Detectiu Privat 2963.

 

       HURTADO DETECTIVES

          Oficina d'atenció al client:

          C/ Cristòfor Colom, 4

          43001   Tarragona

          977 27 65 19  -  639 41 48 42

          info@hurtadodetectives.com

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
C/ Cristòfor Colom, 4 - 43001 Tarragona | 639 41 48 42 - 977 27 65 19 | info@hurtadodetectives.com © Hurtado Detectives Privados | Private Investigators | Detective Agency