REVISIÓ PENSIÓ COMPENSATÒRIA

 

La pensió compensatòria és una remuneració econòmica, que s'estableix per reparar el desequilibri econòmic que pot ocasionar una ruptura matrimonial.


Aquesta pensió no té per què estar subjecta a un límit temporal, més aviat depèn de la capacitat que tingui el beneficiari per aconseguir recursos econòmics propis i que li permeti tornar al nivell de vida similar que tenia abans del divorci.


A Catalunya es donen alguns casos, en els quals després del divorci s'estableix una pensió compensatòria, però hi ha diverses situacions en les quals és possible sol·licitar la revisió d'aquesta pension compensatòria, per a la seva reducció o fins i tot per a la seva extinció, per exemple si el beneficiari conviu amb una altra persona, hauria d'anul·lar-se la pensió compensatòria.


El que ocorre en la majoria dels casos és que el que està rebent la pensió compensatòria no comunica la seva nova situació, i segueix cobrant sense tenir dret a això.


En ocasions en els divorcis es donen situacions d'abús i engany per poder percebre pensions compensatòries que no corresponen per la situació real en la qual es troben.


Per aconseguir anul·lar la pensió compensatòria és necessari acreditar mitjançant proves que l'ex parella conviu de forma estable amb una altra persona.


Nombrosos Tribunals de Justícia han retirat la pensió compensatòria al seu beneficiari/a gràcies a l'informe de recerca realitzat per un Detectiu Privat.


Hurtado Detectius Privats demostrarà i acreditarà aportant les proves necessàries, que la seva exparella manté una altra relació marital de convivència amb el seu actual parella.


Amb l'Informe emès per Hurtado Detectius Privats quedarà demostrat que la situació de convivència no és esporàdica ni puntual, el nostre informe demostrarà sense cap dubte que tots dos mantenen una vida de parella i que conviuen junts.


Diverses sentències argumenten que la convivència marital és aquella en què es dóna una relació sentimental amb aspectes de certa estabilitat, sense necessitat de conviure permanentment en el mateix habitatge.


Investigarem el seu cas, mitjançant els nostres Detectius Privats legalment habilitats pel Ministeri de l'Interior d'Espanya, i aconseguirem aportar la informació i les proves necessàries que aportarem als Tribunals de Justícia, a fi de sol·licitar una revisió o extinció de la pensió compensatòria.

 

Juan Hurtado

Detectiu Privat, Llicència 2963

639 41 48 42

43001  Tarragona

Versión para imprimir | Mapa del sitio
C/ Higini Anglès, 4 - 43001 Tarragona - 977 27 65 19 - 603 029 109 info@hurtadodetectives.com © Hurtado Detectives Privados | Private Investigators | Detective Agency